Modroklíčovské zimní olympijské hry 2018

V rámci našeho olympijského projektu si, stejně jako před 4 lety, zorganizujeme stínové Modroklíčovské zimní olympijské hry. Ty letošní proběhnou v období od 20. 2. do 1. 3. 2018. Skupiny našich klientů budou reprezentovat jednotlivé zúčastněné státy.

Všechny organizační záležitosti vede náš olympijský výbor pod vedením Mgr. Nily Orlické. Tým složený z PhDr. Hany Netušilové, Jiřiny Stránské, Kateřiny Peškové a kolektivu uživatelů z červené a modré dílny chystá mnohá překvapení.

ZOH zahájíme 20. 2. v 10:00 hodin slavnostním nástupem na zahradě Modrého Klíče. Host z mezinárodní komise přednese úvodní řeč o olympijské myšlence a zásadách fair play, vyzve účastníky ke splnění slibu sportovců. Na závěr nástupu bude zapálen olympijský oheň, který bude hořet po celé projektové období. Pro sportovce bude připraveno šest soutěžních disciplín: krasobruslení, sáně, biatlon, curling, hokej a lyžování. Věříme, že tyto disciplíny prověří fyzickou kondici přihlášených sportovců.

Slavnostní ukončení bude spojeno s vyhlášením výsledků, zhasnutím olympijského ohně a zakončeno Korejským tematickým karnevalem při živé hudbě.